Mis on lahti Serena Williamsiga? Esireket kaotas Wimbledonis varakult

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Serena Williams.
Serena Williams. Foto: SCANPIX

Maailma naiste esireket Serena Williams pidi Wimbledoni tenniseturniiril üllatavalt varakult reketid pakkima, kaotades kolmandas ringis kolmes setis prantslannale Alize Cornet'le.

Vihmasaju tõttu alles õhtul alanud mängus võitis Williams küll avaseti kindlalt 6:1, ent kaotas järgmised 3:6 ja 4:6. WTA edetabelis 24. kohal olev Cornet ei olnud seejuures elus kunagi varem Suure slämmi turniiril maailma esimese kahekümne hulka kuuluvat mängijat võitnud. Samas oli ta tänavu juba korra Dubai turniiril Williamsi alistanud.

Wimbledoni viiekordne võitja Williams langes sel turniiril nii varakult konkurentsist viimati 2005. aastal. Kui enne käesolevat aastat oli ta võitnud viimasest kuuest Suure slämmi turniirist neli, siis aasta algul jäi ameeriklanna laeks Austraalia lahtistel neljas ring, seejärel Prantsusmaa lahtistel teine ring ning nüüd kolmas ring.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles