Suarez oleks võinud lühema karistusega pääseda

Priscilla Õmblus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez pärast vastase hammustamist.
Luis Suarez pärast vastase hammustamist. Foto: SCANPIX

Luis Suarezele oleks määratud lühem karistus, kui ta poleks välja tulnud vabandusega, justkui oleks ta oma vastasele hammastega õla sisse kukkunud.

Mängudest eemaldatud Uruguay jalgpallur väitis oma kirjas FIFA-le, et ta ei hammustanud ega üritanud mingil juhul hammustada Itaalia kaitsemängijat Giorgio Chiellinit.

«Kaotasin tasakaalu ning kukkusin oma vastasele otsa. Lõin enda näo vastase pihta ära, sain põsele väikese sinika ning mu hambad valutasid kõvasti,» kirjutas Suarez kirjas FIFA-le.

Rahvusvahelise Jalgpalliliidu (FIFA) distsiplinaarkomisjoni liikmeid ajas Suareze vabandus marru ning jalgpallurile määrati neljakuune igasugune jalgpalliga seotud tegevuse keeld ning samuti eemaldati ta järgmiseks üheksaks mänguks. Distsiplinaarkomisjon märkis, et Suarez ei näidanud üles mingisugust kahetsust ega ei tunnistanud, et oli rikkunud FIFA eeskirju.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles