Vormel-1 sarja boss: rikkamatele tiimidele kolm autot, vaesemad sarjast välja

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bernie Ecclestone.
Bernie Ecclestone. Foto: SCANPIX

Vormel-1 sarja boss Bernie Ecclestone teatas, et tema arvates võiks rikkamad meeskonnad osaleda sarjas kahe auto asemel kolmega ning kui väiksema eelarvega tiimidele see ei sobi, siis pole nende koht vormelikarussellis.

Rääkides Itaalia väljaande Gazzetta dello Sport'iga, ütles Ecclestone otse välja, et tema arvates oleks F1 sarjale kasulikum, kui selles osaleks vähem meeskondi, millel oleks rohkem masinaid.

«Mina olen valmis selleks, et oleks F1 sari kaheksa tiimiga, millel igaühel on kolm masinat,» ütles Ecclestone. «Kas on parem, et sarjas on kolmas Ferrari või Caterham? Ferrari leiaks USAst võib-olla uusi sponsoreid ja ka ameeriklasest sõitja - see oleks fantastiline. Sama kehtib teiste tiimide kohta. Võtame näiteks Caterhami - nad on seni investeerinud rohkelt raha ja vajavad edaspidi sama palju, et sõitjatele maksta. Mille jaoks see vajalik on, kui nad pole kunagi konkurentsivõimelised olnud?»  sarjas Ecclestone vormel-1 sarja viimaste aastate kõige kehvemate tulemustega Caterhami meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles