Ats Purje lõi koduklubi eest viigivärava

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ats Purje (vasakul)
Ats Purje (vasakul) Foto: Postimees.ee

Soomes mängivatel Eesti jalgpalluritel oli eile edukas päev - kolme mehe ja ühe naise peale koguti kaks võitu ja üks värav.

Väravasangariks osutus Ats Purje, kelle 42. minuti tabamus FF Jaro vastu päästis tema koduklubi Kuopio Palloseurale viigipunkti. 1:1 tulemus tähendas, et Kuopio jätkab tabeli neljandana, kolmandat kohta hoidev Lahti on kolme silma kaugusel, vahendas Soccernet.ee.

Võidurõõmu said maitsta nii Mihkel Aksalu, Gert Kams kui Katrin Loo, kelle koduklubid kõik kindlad võidud võtsid. Aksalu ja Kamsi leivaisa Seinajöen JK oli Toni Lehtineni kahe värava toel kindlalt 3:0 üle Mariehamnist. Mõlemad eestlased said kirja täismängu.

Õhtu võimsaima esituse tegi Loo kodunaiskond Pori Nice Futis, kes alistas 6:2 TPS-i. Mängu sangariks tõusis Pori ameeriklannast väravamasin Brooke Barbuto, kelle arvele jäi tänases kohtumises kübaratrikk. Loo alustas mängu algkoosseisus, kuid vahetati 76. minutil puhkama. Nice Futis tõusis võiduga liiga kuuendaks

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles