Sergei Zenjov on hoopis siirdumas Inglismaale

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov.
Sergei Zenjov. Foto: Mihkel Maripuu

Eile avaldas Eesti jalgpallikoondislase Sergei Zenjovi senise tööandja Lvivi Karpatõ peadirektor Igor Dedišin, et Zenjov on siirdumas Bundesligasse. Täna avaldas Blackpool Gazette, et Eesti koondislane on liitumas Inglismaa esiliigas mängiva Blackpooli meeskonnaga.

Briti ajaleht kirjutab, et Zenjov on klubiga jõudnud juba lepingutingimustes kokkuleppele ja eile läbis ta ka meditsiinilise kontrolli. Ajaleht teatabki, et tehing peaks täna saama ametlikuks ja meditsiinilise testi positiivse tulemuse korral pannakse lepingule ka viimased vajalikud allkirjad.

Alates 2008. aastast Karpatõ ridadesse kuulunud Zenjovi leping Ukraina klubiga sai lõppenud hooajaga läbi ning nii saab ründaja klubi vahetada vabaagendina.

Blackpool lõpetas viimati Inglismaa esiliigas hooaja 20. kohaga. Inglismaa kõrgliigas mängiti viimati hooajal 2010-2011.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles