Ametlik: Sergei Zenjovi karjäär jätkub Inglismaal

Kaarel Täll
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Zenjov
Sergei Zenjov Foto: Blackpool FC

Eesti jalgpallikoondislase ründaja Sergei Zenjovi liitus Inglismaa tugevuselt teises liigas mängiva Blackpooli meeskonnaga. Pikalt Lvivi Karpatõ hingekirja kuulunud Zenjov sõlmis meeskonnaga aastase lepingu, mida on võimalik veel aasta võrra pikendada.

Kolmapäeval avaldas Zenjovi senise tööandja Lvivi Karpatõ peadirektor Igor Dedišin, et Eesti koondislane on siirdumas Bundesligasse. See aga tõeks ei osutunud ning juba täna hommikul teatas briti meedia, et Zenjov on läbinud Blackpooli juures meditsiinilise kontrolli.

Alates 2008. aastast Karpatõ ridadesse kuulunud Zenjovi leping Ukraina klubiga sai lõppenud hooajaga läbi ning nii sai ründaja klubi vahetada vabaagendina. Lõppenud hooaeg oli Zenjovi jaoks Ukrainas senisest kõige edukam, kui tema arvele jäi üheksa väravat. 

Blackpool lõpetas viimati Inglismaa esiliigas hooaja 20. kohaga ja kahe hooaja vahel on koosseisu koha pealt ette võetud suured muudatused. Inglismaa kõrgliigas mängiti viimati hooajal 2010-2011.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles