Ennustus: Kanada tennisekaunitar tõuseb peagi Šarapova asemel maailma rikkaimaks naissportlaseks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eugenie Bouchard.
Eugenie Bouchard. Foto: Eugenie Bouchard/Twitter

Venelannast tennisekaunitar Maria Šarapova on aastaid olnud maailmas suurima teenistusega naissportlane. Nüüd on tema trooni väidetavalt ohustamas 20-aastane Kanada tennisist Eugenie Bouchard.

Bouchard on tänavu jõudnud Austraalia ja Prantsusmaa lahtistel poolfinaali ning nüüd pääses ta Wimbledonis juba finaali, kus ta pidi alla vanduma Petra Kvitovale, kirjutab Sportsmail.

Lisaks suurepärastele tenniseoskustele tõmbab kanadalanna pilke ka eraelus ning nii usutakse, et sponsorite huvi tema vastu aina kasvab ja varsti võib ta tõugata Šarapova troonilt.

«Kui Šarapova on valmis oma troonist loobuma, siis võtab Bouchard tema koha üle,» sõnas Rupert Pratt sporditurundusega tegelevast firmast Generate. «Selles ei ole mingit kahtlust, et ta võib teenida aastas kümneid miljoneid dollareid.»

«Praegu on selles vallas tipus Šarapova. Ka Anna Kurnikovast räägiti palju, kuid lisaks välimusele on vaja ka häid tulemusi,» lisas ta. «Kui Bouchardil läheb väljakul hästi, siis ta pakub ka sponsoritele rohkem huvi. Kuna ta on kanadalanna, siis võib tal Põhja-Ameerika turul väga hästi minna.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles