Neymari asendajaks saab Willian?

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Willian ja Neymar.
Willian ja Neymar. Foto: SCANPIX

Kuigi Brasiilias on esmane reaktsioon olnud viha selle suunas, kuidas Neymarit on koheldud, tuleb Brasiilia jalgpallikoondise peatreeneril Luiz Felipe Scolaril see kõrvale jätta ning kainelt mõelda, kuidas oma meeskond ümber ehitada.

Meeskonna suurim staar sai eilses mängus Kolumbiaga seljavigastuse, mis lõpetas tema turniiri, ning tema koha täitmine saab Scolari jaoks olema keeruline ülesanne, vahendab Soccernet.ee.

Neymar on üks vähestest loovamatest mängijatest Brasiilia rünnakul ning Scolaril ei ole talle üks-ühele asendust võtta.

Kõige tõenäolisemaks variandiks peetakse hetkel seda, et Neymari koha meeskonnas võtab endale seni vahetusmehe rollis olnud Willian, kes võimaldaks Brasiilial üldjoontes sama mängujoonisega jätkata, mida seni mängitud on.

Üks Brasiilia variante on ka meeskonna mängujoonise muutmine ning kolme keskpoolikuga mängimine, et Oscar kõrgemale nihutada, või Ramirese, Bernardi või Hernanese kaasamine.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles