Abernethy perre sündis tütar

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Todd Abernethy.
Todd Abernethy. Foto: Margus Ansu

Tartu Ülikool/Rocki korvpallimeeskonnas Eesti meistriks kroonitud mängjuhi Todd Abernethy perre sündis juuni alguses tütar, kes ristiti Ruth Kingsley Abernethyks, kirjutab Tartu Ekspress.

«Ausalt, see oli mu elu imeliseim päev,» teatas rõõmus isa Tartu Ekspressile. «Võrratu tunne oli tänavu Rockiga kuldmedal võita. Aga hoida esmakordselt kätel omaenda tütart – see pole isegi võrreldav kõigi varasemate rõõmustavate emotsioonidega.»


Abernethy sõnul said nad abikaasa Micah rasedusest teada õige varsti pärast septembris Tartusse saabumist. Erutavat uudist tähistati Eesti restoranis musta küüslauguleivaga. Sama traditsiooni jätkatki läbi terve talve pärast iga visiiti arsti juurde.

«Sünnitähtajaks määrati 6. juuni. Et ma ei peaks oletatavalt samal ajal peetavate finaalmängude tõttu sünnitusest eemale jääma, otsustasime esialgu lapse ilmale tuua Tartus. Siinne arst ja haigla tundusid väga usaldusväärsed ja mugavad. Ainus tõrvatilk meepotis oli teadmine, et sugulased on kõik kaugel,» meenutas Abernethy olnut.

Hooaja jooksul selgus siiski, et mängud peaks maikuus läbi saama. Micah lendas aprilli lõpus koju, jättes ToddiEestisse palvetama, et finaalid saaks peetud enne, kui tütar sünnib.

«Ei saa salata, et selline ärevus tegi kõhedaks. Iga päev venis lõputult pikaks. Õnneks lõppes kõik hästi nii Tartus kui Ameerikas,» ütles Abernethy.

Todd ja Micah Abernethy 2,9-kilone ja 47 sentimeetrine Ruth nägi ilmavalgust 4. juunil. «Oleme väga õnnelikud, et jumal on andnud meile nii väärtusliku kingituse ning peame kalliks iga hetke koos temaga,» tänas värske issi ka Loojat.

Uue hooaja töökoha osas ei osanud Abernethy midagi täpset veel öelda. Pakkumisi olevat, aga seni on otsus veel langetamata. Tartu Ekspressile teadaolevalt Abernethy nime Rocki uue koosseisu leegionärikandidaatide hulgas pole.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles