Sei ja Talvar võitsid kardisõidus Eesti meistrivõistluste etapilt esikohad

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Priit Sei.
Priit Sei. Foto: Olga Keikova

Eelmisel nädalal peeti Aravetel neljas Eesti meistrivõistluste kardisõidu etapp, mille võitsid oma klassides Priit Sei ja Aavo Talvar.

Rotax Mastersi klassis saavutas esikoha Priit Sei. Rotax Maxi klassis tuli aga Talvar Racingule kaksikvõit: esikoha napsas endale Aavo Talvar ja teise koha Paul August Lääne.

Rotax Maxi klassis oli Talvar Racing seekord esindatud viie sõitjagaja ja kvalifikatsioonis saavutasid nad koguni kolmikvõidu järjekorras Aavo Talvar, Ron Donald ja Paul August Lääne. Lisaks oli valgevenelane Anton Astašenko seitsmes ja Risto Kappet 13. kohal.

EMV tabelit juhib Talvar maksimumpunktidega, Donald on viiendal kohal.

Rotax Mastersi klassis võitis Priit Sei nii kvalifikatsiooni, eelfinaali kui ka finaali ja tõusis tänu sellele meistrivõistluste liidriks. Heigo Hummel sai kvalifikatsioonis kirja viienda aja, eelfinaali lõpetas neljandana ja tõusis finaalsõidus isegi teiseks, kuid sõiduviga rikkus hea tulemuse. Finišilipuni jõudis Hummel kaheksandana, EMV tabelis on ta viies.

Rotax Juniori klassis startis 16 osavõtjat. Talvar Racingu värve kaitsesid Karl Leesmaa, Daniel Bittman ja lätlane Valters Zviedris.

Zviedris lõpetas viiendal, Leesmaa seitsmendal ja Bittman 14. kohal. EMV hetkeseisu järgi kuulub Leesmaale teine ja Zviedrisele kolmas koht.

Eesti meistrivõistluste viies ja kuues etapp sõidetakse Hiiumaal Käinas juuli viimasel nädalavahetusel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles