Kullas sai MM-sarja Rootsi etapil 15. koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Harri Kullas.
Harri Kullas. Foto: Sahkar KTM Racing
Motokrossi MM-sarja etapid hakkavad aina lähemale jõudma Eestile ja selle aasta 12. etapp sõideti Rootsis, Uddevallas.

Sarnaselt eelmise etapiga, mis sõideti Saksamaal, alustas Kullas nädalavahetust väga hästi, kui oli kvalifikatsioonis kuues, kaotades selle võitnud Jeffrey Herlingsile pisut üle poole minuti.

«Laupäev oli väga hea sõit. Stardist sain hästi minema ja juhtisin sõitu mitu ringi. Siis tuli mõned kohad loovutada ja oli hea võitlus kohtade peale. See kinnitas, et olen kiiruse poolest võimeline sõitma TOP 10 kohtadele ja kui kõik klapib ka TOP 5 kohtadele,» võttis Kullas laupäeva kokku. 

Pühapäeval sõideti põhisõidud ja nendes oli Kullas 17 ja 14, etapi kokkuvõttes kuulus talle 15. koht. Etapi võitis taas Jeffrey Herlings, kes oli kiirem mõlemas sõidus.
 
«Pühapäeva esimeses sõidus ei tabanud õiget hetke ja sõitsin stardis vastu stardipukki. Sain põhimõtteliselt viimasena minema. Sain korralikult mööda sõita ja jõudsin tõusta 17. kohale. Sõit oleks enda poolelt võinud parem olla. Teises sõidus sain stardist hästi minema, ka esimene kurv klappis kõik. Siis aga läks ühel hüppel asi üsna käest ära ja väga vähe jäi puudu, et oleks kukkunud. Maandusin rajale nii, et ei saanud kohe sama hooga edasi minna ja kaotasin kohti. Enda kiirus selles sõidus oli juba päris hea ja kokkuvõtvalt saab öelda, et juba teist etappi on laupäevane kvalifikatsioon päris hea ja kiirus korralik. Tuleb nüüd veel põhisõitudes stardid paremaks saada. Sellel nädalavahetusel on MM-sari Soomes, Hyvinkää rajal, mida tean väga hästi. Kindlasti tuleb kohale palju sõpru ja fänne ja tahan teha hea tulemuse,» rääkis Kullas.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles