Brasiilia meedia: Brasiilia koondise hävingus on süüdi Mick Jagger

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rolling Stonesi laulja Mick Jaggeriga plakat jalgpalli MMil
Rolling Stonesi laulja Mick Jaggeriga plakat jalgpalli MMil Foto: SCANPIX

Brasiilia meedia leidis süüdlase, kelle tõttu eile sai Brasiilia koondis jalgpalli MMi poolfinaalis hävitava kaotuse osaliseks.

Ajakirjanduse arvates ei ole süüdlane peatreener Luis Felipe Scolari, mitte keegi mängijatest ega isegi kehvalt esinenud ründaja Fred.

Meedia leidis, et kohtumises tõi Brasiiliale Saksamaa vastu 1:7 allajäämise ansambli Rolling Stones legendaarne muusik Mick Jagger, kes oli Belo Horizontes seda mängu vaatamas.

Spordiväljanne Lance nimetas Jaggerit pé-frio, mis tähendab ebaõnnetooja.

Briti rokkstaar oli ka 2010. aastal jalgpalli MMil Lõuna-Aafrika Vabariigis vaatamas kohtumist, milles Brasiilia kaotas Hollandile.

Jagger oli siis Brasiilia meeskonna poolt, kuna tal on teismeline poeg Lucas, kelle ema on brasiillannast telesaatejuht Luciana Jimenez.

Juba siis teatas Brasiilia meedia, et Jagger manas Brasiilia mängu ära.

Pärast Brasiilia kaotusega lõppenud kohtumist andis Jimenez intervjuu, milles sõnas, et Jaggerit ja ta poega ei saa mängutulemuses süüdistada.

Ta kirjutas Facebookis, milles kaitses Jaggerit ning noomis poja internetikiusajaid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles