Milano ja Žalgiris said teada Euroliiga vastased

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kristjan Kangur.
Kristjan Kangur. Foto: olimpiamilano.com

Eesti korvpallikoondise kapteni Kristjan Kanguri koduklubi Milano EA7 Emporio Armani ja Siim-Sander Vene leivaisa Kaunase Žalgiris loositi Euroliigas alagruppidesse.

Milano kuulub C-gruppi koos FC Barcelona, Ateena Panathinaikose, Istanbuli Fenerbahce, Müncheni Bayerni ja Turowiga. Žalgirise vastased on A-alagrupis Madridi Real, Istanbuli Anadolu Efes, Nižni Novgorod, Sassari ning kvalifikatsiooniturniiri võitja, vahendas ERR Sport.

B-alagrupi moodustavad Moskva CSKA, Tel Avivi Maccabi, Malaga Unicaja, Berliini Alba, Zagrebi Cedevita ja Limoges ning D-alagrupi Pireuse Olympiakos, Valencia, Vitoria Laboral Kutxa, Istanbuli Galatasaray, Belgradi Crvena zvezda ja Klaipeda Neptunas.

Kvalifikatsiooniturniiri veerandfinaalides kohtuvad Kaasani Uniks - Zielena Gora Stalmet, Jeruusalemma Hapoel - Nymburki CEZ Basketball, Villeurbanne'i Asvel - Oostende Talenet ja Riia VEF - Strasbourg.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles