Homsel heitjate seeriavõistlusel on oodata põnevat lahingut odaviskes

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Laanmäe.
Tanel Laanmäe. Foto: Tairo Lutter

Heitjate seeriavõistluse kolmas etapp toimub homme, 12.juulil Tallinnas TTÜ staadionil  ja Audentese staadionil, seekordsel etapil osalevad külalisvõistlejad Usbekistanist ja Venemaalt.

Meeste odaviskevõistluses on oodata tasavägist lahingut, sest stardis on nii Magnus Kirt, Risto Mätas kui Tanel Laanmäe.

Kettaheites tuleb põnev võistlus Martin Kupperi ja Usbekistanist pärit Sergei Dementevi vahel, kaarte üritab segada hiljuti 60 m alla heitnud Priidu Niit. Naiste samal alal on kohal Kätlin Tõllasson ja sel suvel korduvalt üle 50 m heitnud Anu Teesaar.

Kuulitõukes on lubanud üle pika aja osaleda Raigo Toompuu, riigi parima staatust üritab kaitsta ka Kristo Galeta.  Kõrgemal tasemel jagavad kohti Usbekistanist Sergei Dementev ja Venemaalt Anatoli Garmašov.

Mikk Pahapill osaleb nii kettaheites kui ka kuulitõukes.

Heitjate seeriavõistlusel on kavas kõik heitealad. Vasaraheitevõistlus toimub algusega kell 12 TTÜ staadionil. Teistel heitealadel selgitatakse paremik Audentese staadionil, kus võistlused algavad kell 14.00.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles