Üleminek on tehtud: Suarez liitub Barcelonaga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.
Luis Suarez. Foto: SCANPIX

Viimastel nädalatel palju kirgi kütnud Uruguay koondise ründaja Luis Suareze edasine saatus sai täna ametliku kinnituse, kui seni mehe koduklubiks olnud Liverpool teatas oma kodulehel, et nad on müünud staarmängija Barcelona klubile.

Liverpool avaldas oma kodulehel lühikese teadaande, et nad on Hispaania suurklubi Barcelonaga kokkuleppele jõudnud ja kuigi on veel täita mõned formaalsused, kuulub Suarez uuest hooajast Barca ridadesse. Eurospordi andmetel läheb Uruguay koondise ründaja järgmisel nädalal oma uue koduklubi juurde meditsiinilisele ülevaatusele ja lepingut allkirjastama. Väidetavalt on Suarez sõlminud Barcelonaga viieaastase lepingu. Ametlikku üleminekusummat pole avalikustatud, kuid Uruguay staari soetamist kinnitas ka Barcelona koduleht.

Peagi lõppeval jalgpalli MMil sattus Suarez kurikuulsa skandaali keskele, kui hammustas alagrupiturniiri mängus õlast Itaalia mängumeest Girgio Chiellinit. Oma teo eest teenis Suarez neljakuulise jalgpallikeelu, mis tähendab, et uue hooaja algust uruguailane Barcelona eest kaasa teha ei saa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles