Hollandi peatreener: Hispaania on maailma parim

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hollandi koondise peatreener Bert van Marwijk.
Hollandi koondise peatreener Bert van Marwijk. Foto: SCANPIX

Hollandi jalgpallikoondise peatreener Bert van Marwijk tegi juba algust psühholoogiliste mängudega – pühapäeval jalgpalli MMi finaalis Hispaaniaga vastamisi mineva Hollandi loots teatas, et tema arvates on Hispaania maailma parim tiim.

Kuigi Van Marwijk ootab põnevusega pühapäevast mängu, tõdes ta, et kahtlemata ei saa Hollandil lihtne olema, vahendab Goal.com.

«Hispaania vääris poolfinaalis võitu Saksamaa üle. Nad domineerisid kogu kohtumist ja näitasid paremat mängu,» arvas Van Marwijk. «Hispaania on praegusel hetkel maailma parim tiim. Nad on viimastel aastatel olnud imeheas vormis. Mulle meeldib vaadata neid mängimas, ootan juba meie omavahelist kohtumist. Nende alistamine on kahtlemata raske, aga me ei karda hispaanlasi.»

«Olen kindel, et Robin van Persie näitab Hispaania vastu senisest paremat mängu,» jätkas Van Marwijk. «Ta pole küll siiani väravalöömisega hiilanud, aga ta on sellegipoolest koondisele väga tähtis olnud.»

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles