Galerii: millised VIPid olid jälgimas jalgpalli MMi finaali?

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Eile toimus jalgpalli maailmameistrivõistlustel finaal, kus kohtusid Saksamaa ja Argentina.

Maailmameistriks jalgpallis krooniti Saksamaa, mille koondis alistas Argentina koondise 1:0, edastab AFP.

Brasiilia Rio de Janeiro Maracanã staadionil oli näha palju kuulsaid poliitikuid, eksjalgpallureid ja staare.

VIP pealtvaatajate seas istusid kõrvuti Venemaa president Vladimir Putin ja Rahvusvahelise Jalgpalliliidu (FIFA) juht Sepp Blatter. Kohal oli ka Saksamaa kantsler Angela Merkel ning Saksamaa president Joachim Gauck. Samuti Ungari peaminister Viktor Orban, Lõuna-Aafrika vabariigi president Jacob Zuma ja Brasiilia president Dilma Rousseff.

Blatter ja Putin suhtleid omavahel agaralt. Oletada võib, et jutt käis osaliselt järgmisest jalgpalli MMist, mis toimub 2018. aastal Venemaal.

Samuti suhtlesid Putin ja Merkel ning poliitikute näoilmest võis oletada, et ei räägitud Ukraina ega teistel poliitilistel teemadel.

Kohal oli ka Briti näitleja Daniel Craig, keda tuntakse kui superspiooni James Bondi kehastajat. Ajakirjanike sõnul oleks huvitav kui Putin ja Craig oleks kohtunud.

Bondi filmides on agent 007 Külma sõja ajal mitu korda võidelnud Nõukogude Liidu vastu. Putin oli enne poliitikukarjääri KGB teenistuses.

Endistest tippjalgpalluritest oli  Maracanã staadionil kohtumist vaatamas Carles Puyol, Fabio Cannavaro, Christian Vieri, Marco Materazzi, Lothar Matthäus,  Daniel Passarella ja David Beckham.

Beckham vaatas MMi finaali koos Brasiilia endiste tippjalgpallurite Pelé, Kaka ja Zico ning oma poegadega. Staarid klõpsisid selfie´sid.

Finaali jälgisid ka korvpallur LeBron James, laulja Eros Ramazotti, muusik Wyclef Jean ja lauljanna Shakira.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles