Pildid: Saksa võiduka koondise mängijate naised

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Iga suurmehe taga on naine, iga maailmameistri taga on kaunis naine.

Sajad miljonid silmapaarid kogu maailmas vaatasid eile, kuidas Saksamaa seljatas jalgpalli MMi finaalis Argentina tulemusega 1:0 ning sai maailmameistriks.

Tegemist on neljanda korraga, mil Saksamaa koondis sai jalgpallis maailmameistritiitli. Varasemad tiitlid pärinevad aastatest 1954, 1974 ja 1990.

Pärast Saksamaa võitu nägid pealtvaatajad, kuidas Rio de Janeiro Maracanã staadionile valgus suur hulk naisi, üks kaunim kui teine.

Näha oli Mario Götze modellist kallimat Ann-Kathrin Brommelit, Mats Hummelsi naist Cathy Fisherit, Benedikt Hövedesi elukaaslast Lise Wesslerit, Bastian Schweinsteigeri kallimat Sarah Brandnerit, Andre Schürrle naist Montana Yorke´i, Manuel Neueri tüdruksõpra Kathrin Glichi, Miroslav Klose abikaasat Sylvia Kloset ning kaksikuid poegi Noahi ja Luanit ning Sami Khedira kallimat Lena Gercket.

Saksamaal tähistati laialdaselt oma koondise maailmameistriks saamist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles