Debütant Jõesaar: püüdsin kaaslasi ergutada

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Janari Jõesaar (palliga).
Janari Jõesaar (palliga). Foto: Erik Prosez

Eesti korvpallikoondises debüteerinud 20-aastane Janri Jõesaar viskas Pärnus Läti vastu peetud kontrollkohtumises 10 punkti, kõik tema tabamused sündisid esimesel poolajal.

«Võib-olla polnud minu debüütmäng päris sellina, nagu lootsin, aga väga nuriseda ka ei saa,» sõnas Jõesaar. «Esimesel poolajal mängis meeskond korralikult ja ka minu enda tegutsemisel polnud viga. Teine poolaeg polnud nii hea, ilmselt väsisin.»

Eesti B-koondis kaotas Lätile 45:70. «Vastane oli meist füüsiliselt tugevam, iga tõsisema kontakti korral olid meie poisid pikali. Lõpuks lõhutigi meid kõige rohkem korvi alt,» nentis Eesti koondise peatreener Tiit Sokk. «Samas ei taha ma ühe mängu põhjal teha suuri järeldusi. Rünnakul ei saanudki meie asjad klappida, sest need poisid poole kunagi koos mänginud. See, et lasime Läti, visata vaid 70 punkti, pole aga paha näitaja.»

Eesti ja Läti kohtuvad uuesti juba homme, kell 20 Valgas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles