Colombia supersaar James Rodriguez jõudis jalgpalliajalukku

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
James Rodriguez
James Rodriguez Foto: SCANPIX

Colombia koondise staarmängija, poolkaitsja James Rodriguez oli üks õnnlikematest mängijatest pärast Saksamaa-Argentina MMi finaalmängu, kuigi ta ise sellel kohtumisel ei osalenud.

Saksa koondise poolkiatsja Mario Götze lõi ainsa värava, mis tõi Saksamaale jalgpalli maailmameistritiitli, edastab Aftonbladet.

See tähendas samas seda, et koos Colombia koondisega MMil mitte edasi pääsenud Rodriguez sai väravakuningaks.

Rodriguez lõi sel MMil kuus väravat. Enne finaali oli Saksa koondise ründaja Thomas Müller löönud viis väravat. Kui Müller oleks lisanud veel kasvõi ühe värava, oleks temast saanud suurim väravakütt.

Müller ei löönud finaalkohtumises aga mitte ühtegi väravat ning selle tõttu läks väravakuninga tiitel Rodriguezile.

Rio de Janeiros Maracanã  staadionil koos perega MMi finaali vaadanud Rodriguez tõstis mõlemad käed pärast lõpuvilet õhku ja kallistas pereliikmeid.

Väravakuningaks saamine viis Rodrigueze jalgpalliajalukku.  

Enne teda on väravakuninga tiitli saanud näiteks sellised legendaarsed mängijad nagu Ronaldo, Gary Lineker, Leonidas, Davor Suker, gerd Müller, Just Fontaine, Sandor Kocsis, Paolo Rossi ja Eusebio.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles