Oscar Pistorius sattus ööklubis kaklusse

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Oscar Pistorius
Oscar Pistorius Foto: SCANPIX

Oma kallima, modell Reeva Steenkampi tapmises kahtlustatavana kohtu alla antud Lõuna-Aafrika Vabariigi paraolümpiasportlane Oscar Pistorius sattus Johannesburgi ööklubis kaklusse.

27-aastase parasportlase esindaja Annelies Burgess kinnitas, et sportlase ja teise isiku kokkupõrge toimus Sandtonis asuva ööklubi VIP-ruumis, edastab news.com.au.

Esindaja sõnul istus Pistorius rahulikult VIP-ruumis, kui tema juurde tuli ootamatult mees.

Lõuna-Aafrika Vabariigi meedia andmetel oli tegemist Jared Mortimeriga.

Burgessi sõnul hakkas VIP-ruumi saabunud mees sportlasele kohtujuhtumiga seotust rääkima ning muutus agressiivseks. Pistoriusel ja mehel tekkis kokkupõrge ning lõpuks lahkus Pistorius koos kaaslasega.

Mortimer olevat pärast intsidenti ajakirjanikele öelnud, et «Pistorius oli joobes ja väga agressiivne». Samuti olevat sportlane meest tõuganud ning karjunud, et tema ei saa kunagi nii edukaks.

Mortimer ja Pistorius olevat varem tutvunud ühise sõbra Darren Fresco kaudu.

«Oscar ütles mulle «sina oled see kurikuulus Jared Mortimer». Ta hakkas kohe rääkima oma sõpradest, kes olevat talle noa selga löönud. Ta mainis ka Darren Frescot,» vahendas meedia väidetavalt Mortimeri öeldut.

Ka olevat Pistorius öelnud, et ta perekond on väga mõjuvõimas ning et tal on palju autosid, ka selliseid, mis on kuulikindlad.

Mortimeri sõnul lõi Pistorius teda esimesena rinda ning tema lõi siis vastu.

Pistorius olevat kukkunud. Ööklubi turvatöötajad sekkusid siis ning viskasid ta välja.

Pistoriuse juhtumi arutamine kohtus jätkub ning viimane kokkuvõttev istung toimub 7. augustil. Süüdimõistmisel võib teda isegi eluaegne vanglakaristus ees oodata.

Pistorius tulistas oma elukaaslast Steenkampi läbi kinnise WC ukse nende kodus Prestorias möödunud aasta sõbrapäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles