Zopp: üritan jõuda sinna, kus olin paar aastat tagasi

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Tairo Lutter

Täna pääses Jürgen Zopp (ATP 263.) Tallinnas toimuval ITF tenniseturniiril Nordecon Openil veerandfinaali, alistades teises ringis leedulase Lukas Mugeviciuse (ATP 907.) kahes setis 6:1 ja 7:5.

Zopp alustas esimest setti tugevate servidega väga kindlalt ja näitas ründavat mängu, alistades leedulase esimeses setis 6:1. Teises setis muutus aga mäng tasavägisemaks ja mõlemad mehed pidid punktide võitmise nimel suurt vaeva nägema. Sellegi poolest võitis Zopp teise seti 7:5.

«Esimene sett oli väga hea, olen väga rahul, sest mängisin suhteliselt agressiivselt ja puhtalt. Teises setis ei olnud võib-olla enam seda teravust ja siis hakkas vigu ka rohkem tulema,» kommenteeris Zopp. «Hea, et mäng ikka kahes setis sai lõpetatud, sest teine sett oli väga raske,» lisas ta.

Zopi sõnul on seljavigastus juba üsna vana vigastus ja praegu peab tema selg mängudele vastu. «Ma üritan treenida niimoodi, et kui kuskilt hakkab midagi tundma andma, siis võtan rahulikumalt ja jälgin oma enesetunnet rohkem,» ütles Zopp. «Kui on meeletu väsimus, siis teen rahulikuma päeva, et oma organismi mitte nii palju kurnata,» lisas tennisist.

Zopi sõnul treenib ta hetkel pisut väiksema koormusega kui mõned aastad tagasi, aga üritab ikka koormust vaikselt lisada ja jõuda tagasi sinna, kus ta paar aastat tagasi oli.

Zopp murdis tänases kohtumises neli Mugeviciuse servigeimi, leedulane murdis ühe eestlase pallingu. Zopp servis neli ässa ja tegi kaks topeltviga. Mugevicius ei servinud ühtegi ässa ja tegi samuti kaks topeltviga.

Zopp kohtub veerandfinaalis Micke Kontineniga (ATP 441.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles