Ivanov ja Kononov said Nordecon Openil kirja kaotused

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vladimir Ivanov.
Vladimir Ivanov. Foto: Peeter Langovits

Rahvusvahelise meeste ITF-sarja 10 000 dollari suuruse auhinnafondiga tenniseturniiri Nordecon Open 2014 teises ringis jõudis ainsa eestlasena edasi esimesena asetatud Jürgen Zopp (ATP 263.), nii Vladimir Ivanov kui Jaan Kononov kaotasid ja langesid konkurentsist.

Ivanov kaotas 4:6, 3:6 itaallasele Andrea Bassole (ATP 723.), Kononov omakorda 6:7(2), 0:6 soomlasele Micke Kontinenile (ATP 441.). Paarismängus pääsesid Ivanov ja Zopp homsesse poolfinaali.

Homme, neljapäeval peetakse Tondil kõik üksikmängu veerandfinaalid ja paarismängu mõlemad poolfinaalid. Zopp kohtub kell 12.00 Micke Kontineniga, Ivanovi ja Zopi paarismäng algab orienteeruvalt kell 15.00.

Nordecon Open 2014 põhiturniir toimub 14.-19. juulil. Kõik mängud toimuvad Tondil TERE Tennisekeskuses aadressil Sõjakooli tn 10. Kõikidel võistluspäevadel on sissepääs pealtvaatajatele tasuta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles