Kalju võib eurosarjas kohtuda Motherwelliga

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nõmme Kalju võitis Euroopa liiga teise eelringi avamängus kodusel Kadrioru staadionil Poznani Lechi 1:0. Ainsa värava lõi Hidetoshi Wakui 81. minutil.
Nõmme Kalju võitis Euroopa liiga teise eelringi avamängus kodusel Kadrioru staadionil Poznani Lechi 1:0. Ainsa värava lõi Hidetoshi Wakui 81. minutil. Foto: Erik Prozes / Postimees

Jalgpalli Meistrite liigas ja Euroopa liigas loositi täna kolmanda eelringi paarid. Praeguseks on teistes eelringides peetud avakohtumised ja täna said seega klubid teada, kellega nad võivad edu korral vastamisi minna.

Euroopa liiga teise eelringi avakohtumises 1:0 Poznani Lechi alistanud Nõmme Kalju kohtub edu korral järgmises ringis Henrik Ojamaa ja Henri Anieri endise tööandja Motherwelli või islandlaste Stjarnaniga. Motherwelli ja Stjarnani avamäng lõppes 2:2 viigiga.

Sillamäe ja FC Krasnodari duelli võitja läheb vastamisi bulgaarlaste Lovechi Litexi või ungarlaste VTK Diosgyõriga. Sillamäe kaotas Krasnodari vastu avamängu 0:4.

Meistrite liigas läheb Tallinna Levadia ja Praha Sparta paari võitja kolmandas eelringis vastamisi rootslaste FF Malmö või lätlaste Ventspilsiga. Levadia jäi avamängus Spartale alla 0:7.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles