Eesti veelaudur teenis Euroopa ja Aafrika meistrivõistlustelt ajaloolise pronksi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vasakult: kolmanda koha saanud Martin Bachmann, esikoha võitnud Alberto Della Beffa, kolmanda koha omanik Dale Crossley.
Vasakult: kolmanda koha saanud Martin Bachmann, esikoha võitnud Alberto Della Beffa, kolmanda koha omanik Dale Crossley. Foto: www.facebook.com

Poolas toimuvatel rahvusvahelistel Euroopa ja Aafrika veelaua meistrivõistlustel teenis täna pronksmedali Eesti veelaudur Martin Bachmann.

Bachmann sai finaalis kolmanda tulemuse, kui tema parimaks skooriks jäi 65,00 punkti. Esikoha sai Itaalia sõitja Alberto Della Beffa, kelle võiduskooriks oli 74,33 punkti. Hõbemedal kuulus Suurbritannia esindajale Dale Crossleyle (69,33 punkti).

Täna on lisaks võistlustules ka Martin Bachmanni noorem vend Madis Bachmann ja Daniel Matsukevitš. Eesti veelauameeskond osaleb Euroopa ja Aafrika veelauameistrivõistlustel esimest korda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles