Segadus Mercedese tiimis: Hamilton läks etteteatamata boksi

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nico Rosberg.
Nico Rosberg. Foto: SCANPIX

Sel nädalavahetusel sõidetava vormel-1 sarja Saksamaa GP eel toimus täna teine vabatreening, kus sattusid omavahel segadusse Mercedese sõitjad Lewis Hamilton ja Nico Rosberg. Kui pärast sõitu uuriti, mis kahel Mercedese mehel juhtus, andis Rosberg mõista, et tiimikaaslane läks etteteatamata boksi.

Rosberg, kes oli esimesel vabatreeningul kirja saanud kõige kiirema aja, läks teise treeningu lõpupoole boksi, aga avastas oma üllatuseks sealt juba eest tiimikaaslase Hamiltoni. Kuna sakslane pidi Hamiltoni tõttu ootama, hakkasid tema pidurid suitsema ja tekkis oht ülekuumenemiseks.

Pärast treeningut selgitas Rosberg, et tema jaoks oli Hamiltoni boksisviibimine suureks üllatuseks. «Mu kallis tiimikaaslane otsustas ilma etteteatamata boksi minna, seega see tekitas meile kõigile väikese segaduse,» rääkis Rosberg.

Sakslane lisas, et Hamiltoniga ta juhtunust kõneleda ei kavatse: «Eiei, see ei ole minu asi temaga seda arutada ja niikuinii ei muutnud see minu programmi, see oli lihtsalt veidike pikem ootamine ja ongi kõik.»

Teise vabatreeningu kiireim oli just Hamilton, Rosberg sai kirja teise aja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles