Eesti U18 koondis kaotas suurelt Lätile

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti U18 koondis.
Eesti U18 koondis. Foto: Eesti Jalgpalli Liit

Täna toimus Ljepajas Eesti ja Läti 1997. aastal sündinud jalgpalluritest koosnevate U-18 koondiste vaheline teine maavõistlus, mille lätlased 5:0 võitsid

«Olime kohtumiseks valmis ja mängisime paremini, kui neljapäeval, mis võib tunduda imelik. Puudu jäi kogemusest ja väravad, mis lasime lüüa, olid õnnetud,» rääkis noortekoondise peatreener Marko Lelov pärast mängu portaalile jalgpall.ee.

«Kaks tükki tulid otse karistuslöökidest ja üks värav oli veel trahvilöögi järgsest olukorrast, kus me ei suutnud palli puhtaks lüüa. Võtsime täna riske ja üritasime üles ehitada oma mängu ning täna karistati meid ka selle eest,» lisas Lelov.

«Kindlasti tulevad kõik õpitud vead meile kasuks ja mängijad said siit hea kogemuse. Meie ülesanne on nüüd saada mäng uuesti tasakaalu - millal riskida ja millal hoida. Mängijad peavad oma vigu analüüsima ja tegema kindlaks, et neid enam ei juhtuks,» sõnas Lelov.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles