RMK Kõrvemaa triatloni võitsid Ailt ja Schmidt

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Triatlon.
Triatlon. Foto: Rein Säinas / Valgamaalane

Täna Aegviidu lähedal Soodla veehoidla ning Kõrvemaa Matka- ja Suusakeskuse ümbruses toimunud meeleolukal rahvatriatlonil lõi kaasa üle 500 tervisespordisõbra, võidu viisid koju Priit Ailt ja Kairi Schmidt.

RMK Kõrvemaa rahvatriatloni 350 meetri pikkusel ujumistrassil, 22 kilomeetrisel maastikurattarajal ja 4 km pikkusel jooksudistantsil kulgenud võistluse võitis juba kolmandat korda Priit Ailt Hawaii Express/TriSmile Klubist ajaga 1:01:02, seljatades RMK Kõrvemaa Nelikürituse mitmekordse võitja Allar Soo (1:01:31). Kolmanda koha võitles välja Urmas Utar (1:01:55). Naistest oli parim Kairi Schmidt ajaga 1:14:53. Teise koha võitis Liisa Kull ajaga 1:15:41. Kolmandale kohale tuli eelmise aasta võitja Helin Pungas (1:17:16).

Firmade arvestuses olid kolm paremat Omniva, Swedbank ja RMK.

RMK Kõrvemaa Triatlon oli kolmas osavõistlus RMK Kõrvemaa Neliküritusest. Nelikürituse selle aasta viimane võistlus, RMK Kõrvemaa Rattamaraton, toimub 27. septembril.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles