Tallinnas toimuval rannavõrkpallietapil jõudis poolfinaali Londoni olümpiapronks

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpall.
Rannavõrkpall. Foto: Arvo Meeks / Lõuna-Eesti Postimees

Sel nädalavahetusel peetakse Tallinnas Pirita rannas Premium 7 Grand Prix neljas etapp, Vytautas Cup. Laupäeval alustasid mänge meespaarid, plussringi kaudu jõudsid poolfinaali eelmise etapi finalistid Robert Täht - Oliver Venno ning lõunanaabrid Martins Plavins - Aleksandrs Solovejs.

Plavinsi näol on tegemist maailma tippu kuuluva rannavõrkpalluriga, kes Londoni olümpiamängudel võitis pronksmedali, vahendas volley.ee.

Võistluste peakohtuniku Mehis Merilaine sõnul on Vytautas Cup kindlasti kõrgeima tasemega etapp tänavuses sarjas: «Olen veendunud, et kõik fännid, kes homsetele kohamängudele kohapeale kaasa elama tulevad, ei pea pettuma.»

Homme jätkub meeste turniir kohamängudega, kell 11 algavas esimeses veerandfinaalis on vastamisi Martti Rosenblatt - Mart Tiisaar ja eelmise etapi võitjad Edgars Tocs - Rihards Finsters, teises veerandfinaalis kohtuvad Maksim Petrov - Aleksei Povjakel ja Ronald Järv - Kaarel Pomerants.

Homme algusega 11:00 algab ka Vytautas Cupi naiste turniir, kuhu on kirja pannud 12 paari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles