Tõsisesse õnnetusse sattunud Massa süüdistas juhtunus konkurenti

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Felipe Massa.
Felipe Massa. Foto: SCANPIX

Täna sõideti Saksamaal vormel-1 sarja järjekordne etapp, mis sai õnnetu lõpu Williamsi rooli keeravale Felipe Massale. Brasiilia sõitja tegi esimese ringi esimeses kurvis avarii, tegi masinaga suure õhulennu ja oli sunnitud etapi pooleli jätma. Pärast sõitu süüdistas Massa juhtunud Kevin Magnusseni.

Võistluste esimese ringi esimeses kurvis sõitis McLarenil kihutav Magnussen Massale külje pealt sisse ja Williamsi mehe masin tegi õhus suure lennu ning maandus esialgu tagurpidi. Võistluste kohtunikud otsustasid, et kumbki sõitjatest ei rikkunud reegleid ja tegemist oli võistluste käigus ilmnenud olukorraga, aga Massa süüdistas siiski selgelt Magnusseni.

«Mina sõitsin eespool ja võtsin kurvi temast eespool. Kui keegi peab sellist olukorda jälgima, siis on selleks tagumine auto. Ma ei näinud õnnetust korduses, aga tavaliselt peab tagumine auto pidurdama,» pahandas Massa.

Williamsi sõitja õnnetuses kannatada ei saanud: «Seda oli hirmsam vaadata kui seal ise sees olla. Minuga on kõik korras, see ei avaldanud mulle mingit mõju.»

Tänase etapi võitis Nico Rosberg, teise koha sai Massa tiimikaaslane Valtteri Bottas ja kolmas oli Lewis Hamilton.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles