Pirita rannas peetud rannavõrkpallietapil läks meeste kaksikvõit Lätti

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpall.
Rannavõrkpall. Foto: SCANPIX

Täna peeti Pirita rannas võrkpalli Premium 7 Grand Prix neljanda etapi, Vytautas Cupi meeste turniiri kohamängud.

Hommikustes veerandfinaalides olid võidukad Edgars Tocs - Rihards Finsters (Läti) ning Maksim Petrov - Aleksei Povjakel, vahendas portaal volley.ee.

Esimeses poolfinaalis olid Tocs-Finsters napilt 2:1 üle Robert Täht - Oliver Vennost, samas kui Petrov-Povjakel pidid tunnistama maailma edetabelis kõrget 19. kohta hoidvate Martins Plavins - Aleksandrs Solovejsi (pildil) 2:0 paremust. 

Lätlaste siseasjaks kujunenud tasavägise finaali pöörasid otsustava geimi 15:13 paremusega endi kasuks Tocs ja Finsters, võites seega juba teise Premium 7 GP etapi järjest. Pronksmedalid riputati Robert Tähe ja Oliver Venno kaela, kohamängus alistati 2:1 Petrov-Povjakel.

Meeste tänavune viimane etapp, Tradehouse Cup, toimub 2.-3. augustini Kuressaares.

Naiste turniiri võitsid Kristi Nõlvak ja Erle Püvi, kes olid tasavägises finaalis 2:1 üle Kadri Keskküla - Anu Tsirelist. Nõlvak-Püvi jaoks oli tegemist tänavuse kolmanda esikohaga, parimad oldi ka avaetapil Tartus ja kolmandal etapil Pärnus.

14 paari osavõtul peetud võistluse kolmas koht kuulus Triin Veidemanile ja Mari Loormanile, kes pronksimängus alistasid Anett Hollase ja Juudit Kure-Pohhomovi. Naistel on tänavu jäänud mängida veel üks etapp, kui 8.-9. augustini toimuvad Tõrva rannas Frendit Cup Eesti meistrivõistlused.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles