Eesti rannavõrkpallurid said Türgis etapivõidu ja teise koha

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kadri Puri (vasakul) ja Kristel Kiens.
Kadri Puri (vasakul) ja Kristel Kiens. Foto: www.facebook.com

Eesti rannavollemängijad Kristel Kiens ja Kadri Puri on osalemas Türgi rannavollemeistrivõistluste sarjas ning kahest viimasest nädalavahetusest on neil ette näidata esimene ja teine koht.

Kiens ja Puri osalevad maikuust septembri keskpaigani kestva Türgi meistrivõistluste kolmel etapil. Juuli teisel nädalavahetusel Ayvaliku linnas peetud etapil tulid eestlannad võitjaks, alistades finaalis Burcu Atasoy-Fatma Yıldırımi kindlalt 2:0.

Möödunud nädalavahetusel said Puri-Kiens Sinopi etapil teise koha, jäädes Atasoy-Yıldırımile finaalis alla 1:2, sealjuures viimane geim kuulus türklannadele 16:14.

Suurema osa hooajast Norras mängiva Kiensi sõnul on Türgi meistrivõistlused hästi korraldatud, kuid kohalike tase pole kõige kõrgem. «Korraldus on väga hea: mänge kantakse televisiooni vahendusel üle ja kõik on väga professionaalne,» rääkis Kiens Postimehele.

«Võistluste tase ei ole samas kõige kõrgem. Esipaar, kelle vastu oleme kahes finaalis mänginud, on teistest parem, aga ülejäänud siiski nõrgemad. Ayvaliku etapi finaalis oli näiteks ilm väga tuuline ja kuna kohalikud vist eriti tuulega mängida ei oska, siis saime lihtsa võidu. Sinopi etapil oli ilm tuulevaiksem ja seal mängisid vastased palju paremini,» selgitas Kiens.

Kolmanda Türgi meistrivõistluste etapina osalevad Puri ja Kiens Istanbulis toimuval etapil, pärast seda asub Puri mängima taas Hispaanias ja Kiens Norras.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles