Kodulinn unustas jalgpalli maailmameistri peole kutsuda

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ron-Robert Zieler
Ron-Robert Zieler Foto: SCANPIX

Köln unustas Saksamaa võidukasse jalgpallikoondisesse kuulunud väravavahi Ron-Robert Zieleri maailmameistritiitli pidustustele kutsuda.

Kölnis sündinud ja üles kasvanud Zieler mängis oma karjääri alguse jalgpalliklubis FC Köln, kuid juba 15-aastaselt siirdus Manchester Unitedisse, edastab iltasanomat.fi.

Suurbritanniast tagasi Saksamaale minnes läks Zieler mängima meeskonda Hannover 96. Ilmselt ei vaadatud Kölnis sellele sammule hästi.

Kui Kölnis korraldati pidu Saksamaa koondise jalgpallis maailmameistriks tulemise puhul, siis teda ei kutsutud. Küll aga kutsuti ründaja Lukas Podolski ning koondise ja FC Kölni treener Yann-Benjamin Kugel.

Poolast Gliwicest pärit Podolski on mänginud oma karjääri jooksul kaks korda FC Kölnis. Kugel ei ole pärit Kölnist, Zieler seevastu on.

«Oleks olnud tore, kui nad oleks mind peole kutsunud. Köln on minu kodulinn. Ma kasvasin seal üles ning mu pere elab seal. Samas ma ei kanna viha mitte kellegi peale,» lausus Zieler.

25-aastane Zieler on Hannoveri meeskonna esimene väravavaht ning oli Brasiilia MMi ajal Saksa koondises Manuel Neueri järel teine väravavaht.

Zieler küll ei mänginud üheski MMi mängus, kuid sellegipoolest kuulus ta meeskonda ning sai maailmameistritiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles