Tšernjavski saavutas juunioride MMil üheksanda koha

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Tšernjavski.
Taavi Tšernjavski. Foto: SCANPIX

USAs Eugene’is peetavatel kergejõustiku juunioride MMil saavutas Taavi Tšernjavski kümnevõistluses 7579 punktiga, mis on ühtlasi ka tema isiklik rekord, üheksanda koha.

Avapäeva järel 20. kohal olnud noor kümnevõistleja tegi teisel päeval suure tõusu, lõpetades üheksanda kohaga. Tšernjavski treener Art Arvisto ütles pärast võistlust, et selle võistlusega tõestas noormees, et suudab ennast tiitlivõistlustel kokku võtta.

Neidude seitsmevõistluse lõpetas edukalt ka Kristella Jurkatamm, saades 5474 punktiga 12. koha. Maikuus püstitatud isiklikust rekordist jäi vajaka vaid 15 punkti. Jurkatamme sõnul olid eesmärgid kindlasti suuremad. «Kahjuks kõik alad välja ei tulnud, kuid 100m tõkkejooksu ja 800m jooksu isiklike rekorditega olen enam-vähem rahul. Eks tuleb uuesti proovida kõik alad ilusasti kokku panna,» nentis Jurkatamm.

Homme varahommikul algusega kl 4:00 algab neidude teivashüppe finaalvõistlus, kus võistleb ka Reena Koll.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles