Ehrberg jahib Itaalias profilepingut

Mariel Gregor
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kuressaares toimunud kriteeriumisõidu Eesti Meistrivõistluste eliitklassi võitjateks krooniti rattaklubi Peloton esindavad Silver Schultz ja Liisa Ehrberg.
Kuressaares toimunud kriteeriumisõidu Eesti Meistrivõistluste eliitklassi võitjateks krooniti rattaklubi Peloton esindavad Silver Schultz ja Liisa Ehrberg. Foto: Urmas Karlson

Eesti rattasport võib saada endale teise naisprofi - Liisa Ehrberg liitus testimise eesmärgil Leedus registreeritud klubiga Forno D'Asolo-Astute.

Nagu nimigi ütleb, on sisuliselt tegemist Itaalia naiskonnaga, Baltikumis registreeriti tiim ilmselt majanduslikel põhjustel, vahendab Spordipartner.ee.

Tartu Ülikooli lõpetanud 25-aastane Ehrberg on samas naiskonnas varemgi sõitnud. 2010. aasta suvel Forno D'Asolo-Astutega lepinguni jõudes jäi tema karjäär seal üürikeseks.

Forno D'Asolo-Astute ridadesse kuulub rattureid Leedust, Itaaliast, Mehhikost, Kolumbiast, Ukrainast, Argentiinast, Tšehhimaalt ja Valgevenest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles