Eestlannad lõpetasid tudengite MMi 17. kohaga

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rannavõrkpall.
Rannavõrkpall. Foto: Arvet Mägi/Virumaa Teataja

Eile jätkusid üliõpilaste rannavõrkpalli maailmameistrivõistlused kohamängudega. Eesti naispaar Kristi Nõlvak ja Erle Püvi saavutasid kohamängudel ühe võidu ning lõpetasid turniiri 17. kohaga.

Nõlvak ja Püvi, kes alagrupiturniiril jäid võiduta, komistasid kohamängudel kahel korral brasilllannade otsa. Esmalt kaotati põhiturniiri avaringis 0:2 Julia Simoes - Karine Montele. Seejärel saavutati miinusringis 2:0 võit Hiina duo Yuhan Feng - Zhiyu Xu üle, kuid järgmises kohtumises tunnistati teise brasiilia paari Carolina Maximo - Thais Ferreira 2:0 paremust, vahendas volley.ee.

Eestit esindav TTÜ tudengite meespaar Mart Tiisaar ja Martti Rosenblatt kogusid põhiturniiril ühe võidu ja ühe kaotuse ning jätkavad mänge täna 24 parima hulgas miinusringis. Avaringis kaotasid Rosenblatt-Tiisaar napilt 1:2 Venemaa duole Aleksander Kullo - Aleksander Velichko. Miinusringis alistati kindlalt 2:0 norrakad Jorn Gamlemoen - Morten Lillehagen, samast paarist olid eestlased üle ka alagrupiturniiril. Tänases teises miinusringi mängus on Rosenblatti ja Tiisaare vastaseks Tšehhi paar Filip Habr - Martin Tichy.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles