Video: Pjanic lõi ManU-le oma väljakupoolelt efektse värava

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Miralem Pjanic (paremal) võtab vastu õnnitlusi Roma kaptenilt Francesco Tottilt.
Miralem Pjanic (paremal) võtab vastu õnnitlusi Roma kaptenilt Francesco Tottilt. Foto: SCANPIX

Euroopa tippmeeskonnad peavad USAs peetaval International Champions Cupi nimelisel turniiril hooajaeelseid sõpruskohtumisi ning eile tehti algust A-grupi kohtumistega, kus iluväravatega hiilgasid Miralem Pjanic, Gareth Bale ja Wayne Rooney.

Alagrupi avamängus viis Rooney Manchester Unitedi avapoolaja lõpus AS Roma vastu juhtima, andis paa minutit hiljem väravasöödu Juan Matale ning lisas poolaja viimasel minutil veel ka penalti. 3:0 eduseisus poolajapausile läinud United lubas aga Romal teisel poolajal kaks väravat tagasi lüüa, kui esmalt saatis Pjanic palli oma väljakupoolelt suurepärase löögiga Unitedi väravavahi Ben Amose selja taha ning kolm minutit enne mängu lõppu realiseeris penalti Francisco Totti.

Teises kohtumises pääses Madridi Reali küll kümnendal minutil Bale'i ilusast kauglöögist Milano Interi vastu juhtima, kuid teisel poolajal rikuti karistusalas määrusi Nemanja Vidici vastu ning Mauro Icardi viigistas penaltist seisu. Kuna rohkem väravaid 90 minuti jooksul ei löödud, selgitati kohtumise võitja vastavalt turniiri reglemendile penaltiseerias. Noore meeskonnaga USAsse sõitnud Reali poolel eksisid Isco, Asier Illarramendi ja Omar Mascarell ning Inter võttis hoolimata Yuto Nagatomo ja Yann M'Vila vääratustest 3:2 võidu.

Järgmises ringis kohtuvad omavahel Manchester United ja Real ning Inter ja Roma. Teise alagruppi kuuluvad Liverpool, Manchester City, AC Milan ja Pireuse Olympiakos. Alagruppide võitjad pääsevad 4. augustil Miamis peetavasse finaali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles