Kaotsi läinud Ronaldinho tekitas Brasiilias suure skandaali

Kristjan Jaak Kangur
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldinho.
Ronaldinho. Foto: SCANPIX

Portugali koondise ja Barcelona klubi endise keskväljamootori Deco lahkumismäng on Brasiilias tekitanud korraliku skandaali, mille keskmes on Ronaldinho.

Nimelt palus Ronaldinho oma koduklubilt Atletico Mineirolt luba reede õhtul Portos peetud mängus kaasa lüüa, ehkki Atletico Mineirot ootas liigakohtumine Sport Recife meeskonnaga. Klubi tuligi Ronaldinhole vastu ja lubas 34-aastasel mängumehel Euroopasse lennata, et osaleda mängus, kus olid vastamisi 2004. aastal Meistrite liiga võitnud Porto koosseis ja kaks aastat hiljem samas sarjas võidutsenud Barcelona. Decol õnnestus omal ajal kuuluda mõlemasse meeskonda, Ronaldinho mängis 2006. aastal Barcelona ridades.

Suur oli aga Atletico Mineiro üllatus, kui Ronaldinho Portos väljakule ei jooksnudki. «Mul pole aimugi, kus Ronaldinho on. Olime väga üllatunud, kui kuulsime, et ta ei mänginud. Kuuldavasti jäi ta lennukist maha ega jõudnudki Portugali, aga see ei selgita, miks ta ei võinud siis Atletico Mineiro liigamängule tulla,» kurjustas Mineiro klubi spordidirektor Hispaania ajalehega Marca vesteldes.

«Anname talle siiski võimaluse asja selgitada – tema ise või tema agent Roberto Assis võivad mulle helistada,» lisas Maluf. «Aga kui seda ei juhtu, saab ta karistada.»

36-aastase Deco lahkumismäng lõppes sõbraliku 4:4 viigiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles