Aivar Pilve advokaadibüroo nõuab Vitali Bernatskilt kohtu kaudu raha

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pilv
Aivar Pilv Foto: Peeter Langovits

Vandeadvokaat Aivar Pilve advokaadibüroo nõuab Tartu endiselt spordiarstilt Vitali Bernatskilt kohtu kaudu raha.

«Vastab tõele, et me oleme Vitali Bernatski ja Olga Drožalina kohtusse andnud, kuid asi ei puuduta absoluutselt dopinguteemat,» rääkis Pilv Postimehele. «Meie advokaadibüroo Tartu osakond esindas neid, kuid tasu jäi maksmata. Kui keegi tellib teenuse, siis eeldame, et ta ka maksab selle eest. Keeldumise korral, ja kui kohtuväliselt pole võimalik võlga kätte saada, tuleb kasutada kohtu abi.»

Pilv kinnitas, et ei tea, millises asjus Tartu büroo Bernatskit ja Drožalinat esindas: «Dopingusaagaga see seotud igatahes polnud. Me ei saagi Bernatskit selles asjas esindada, sest oleme kaitsnud vastaspoolt. Tekiks huvide konflikt. Alles siis, kui Bernatski keelatud ainete teemal sõna võttis, selgus, et olime talle varem osutanud õigusabi.»

Ametlikes teadaannetes avaldati järgnev teade:

Tartu Maakohus avaldab TsMS § 317 lg 3 alusel alljärgneva kohtukutse:

Tartu Maakohtu menetluses on tsiviilasi 2-13-23381 AS Advokaadibüroo Aivar Pilv hagi Vitali Bernatski ja Olga Drožalina (endine Zadumova) vastu solidaarselt võlgnevuse 3235,13 euro ja põhinõudelt täiendava viivise (protsendina) väljamõistmiseks. Kohus määras:

1. Korraldada kohtuistung AS Advokaadibüroo Aivar Pilv hagis Vitali Bernatski ja Olga Drožalina vastu solidaarselt võlgnevuse 3235,13 euro ja põhinõudelt täiendava viivise (protsendina) väljamõistmiseks 30.09.2014. a kell 10.00 Tartu kohtumaja saalis nr 345.

2. Istungile kutsuda pooled.

3. Toimetada Olga Drožalinale (endine Zadumova) kohtukutse - s.o kutse ilmuda kohtuistungile Tartu Maakohtu Tartu kohtumajja (saal nr 345) 30.09.2014. a kell 10.00, kus tuleb läbivaatamisele AS Advokaadibüroo Aivar Pilv hagi Vitali Bernatski ja Olga Drožalina (endine Zadumova) vastu solidaarselt võlgnevuse 3235,13 euro (s.o AS Advokaadibüroo Aivar Pilv ning Vitali Bernatski ja Olga Zadumova (praegu Drožalina) vahel 17.05.2012 sõlmitud võlatunnistusest tulenev võlg 1805 eurot, võlatunnistuse allkirjastamise hetkel sissenõutavaks muutunud viivis 92,62 eurot ja viivis perioodi 10.07.2012 kuni 15.11.2013 eest 1337,51 eurot) ning täiendava viivise (st 0,15% päevas põhinõudelt - 1805 eurot - alates 16.11.2013 kuni kohustuse kohase täitmiseni) väljamõistmiseks - kätte avalikult, s.o väljaande Ametlikud Teadaanded kaudu.

4. Kohtukutse loetakse Olga Drožalinale kättetoimetatuks 15 päeva möödumisel selle väljavõtte väljaandes Ametlikud Teadaanded ilmumise päevast.

5. Kohtukutse saab Olga Drožalina kätte Tartu Maakohtu Põlva kohtumajast (Võru tn 12, Põlva)6. Kui kostja ei ilmu kohtuistungile, siis võib kohus kohale ilmunud hageja taotlusel teha tema suhtes tagaseljaotsuse, lahendada asja sisuliselt või lükata asja arutamise edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles