Kaks eestlast on purjetamise maailma edetabelis esikümnes

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Deniss Karpak.
Deniss Karpak. Foto: Ott Kallas

Uusimas Rahvusvahelise Purjetamisliidu maailma edetabelis hoiab Deniss Karpak viiendat, Karl-Martin Rammo üheksandat ja Lauri Väinsalu 16. kohta.

Finn klassis asub eelmises edetabeli väljalaskes seitsmendat kohta hoidnud Deniss Karpak (Karpak Sailing Team) seekord viiendal real. Lauri Väinsalu (Rein Ottosoni Purjespordikool) on 16. Tabelit juhib itaallane Michele Paoletti.

Laser Standardil on Karl-Martin Rammo (ROPK/Tallinna Jahtklubi) tõusnud üheksandaks. Kaarel Kruusmägi (Saaremaa Merispordi Selts) aga on 91. kohal. Esikohta hoiab horvaat Tonci Stipanovic.

Naiste RS:X purjelauaklassis on Ingrid Puusta (Noblessneri Jahtklubi) 30. real. Juhtkohal on itaallanna Flavia Tartaglini.

Anna Pohlak (TJK) on Laser Radial klassis 34. kohal. Ränkingu tipus troonib hollandlanna Marit Bouwmeester.

Marjaliisa Umb ja Elise Umb (Purjespordiselts Maru) on naiste 470 klassis 36. kohal. Esimene positsioon kuulub Prantsusmaa naiskonnale Camille Lecointre ja Helene Defrance.

49erFX klassis on Kätlin Tammiste ja Anna Maria Sepp (ROPK) värskes edetabelis 66. kohal. Juhib Brasiilia tiim Martine Soffiatti Grael ja Kahena Kunze.

49er klassis on Tõnis Haavel ja Lenart Kivistik (NYC) asetunud 145. reale. Esikoht kuulub hetkel taanlastele Jonas Warrer'ile ja Peter Lang'ile.

Johannes Ahun (NYC), kes võistleb meeste RS:X klassis, on ränkingus 163. positsioonil. Liidriks on brasiillane Ricardo Santos.

ISAF maailma edetabel järjestab purjetajad nende viimase 12 kuu jooksul saavutatud parimate võistlustulemuste põhjal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles