Juulikuu parimateks valiti Luigend ja Puštov

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karl-Eerik Luigend (paremal) on noortekoondises kandnud ka kaptenipaela.
Karl-Eerik Luigend (paremal) on noortekoondises kandnud ka kaptenipaela. Foto: Laura Oks

Eesti jalgpalli meistriliiga juulikuu parimaks treeneriks valiti Aleksandr Puštov (Tallinna FC Infonet), mängijatest sai parima auhinna Tallinna FC Flora poolkaitsja Karl-Eerik Luigend.

Puštovi juhendamisel võitis Infonet juulikuus kolm mängu, kui alistati Tallinna Kalev, Narva Trans ja FC Levadia, lisaks viigistati Nõmme Kaljuga. Luigend aitas juulikuus Floral teenida tabelisse juurde 12 punkti, andes ka kaks resultatiivset söötu.

Esiliiga parimaks treeneriks valiti Viljandi JK Tuleviku juhendaja Aivar Lillevere. Tulevik võitis kolm mängu (FC Kuressaare, Pärnu Linnameeskonna ja Vändra JK Vapruse vastu) ning viigistas FC Flora II-ga. Parimaks mängijaks osutus FC Kuressaare mängija Sander Laht, kes mängis juulikuus 350 minutit, lõi ühe värava ja aitas meeskonnal teenida 10 punkti.

Esiliiga B parim treener oli juulis Andrei Škaleta, kelle juhendamisel tõusis Kohtla-Järve JK Järve tabelis üheksandalt kohalt kuuendaks. Parimaks mängijaks valiti Maardu FC Starbunkeri Ilja Zelentsov, kes kuulus Starbunkeri viies juulikuises liigamängus avakoosseisu ning sai oma nimele ka kolm tabamust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles