Pärnu palkas Silver Leppiku ja Janis Vahteri

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Silver Leppik.
Silver Leppik. Foto: Margus Ansu / Postimees

Pärnu korvpalliklubi teatas, et uuel hooajal tõmbavad Pärnu särgid selga Silver Leppik ning juba eelmisel hooajal Pärnus pallinud Janis Vahter.

Pärnu korvpalliklubi peatreeneri Heiko Rannula sõnul oli Leppik tema üks esimesi valikuid. «Esiteks on ta väga kõva töömees, kes meie suhteliselt noores satsis väga heaks eeskujuks on, lisaks sobib ta minu mängujoonisesse, mis saab olema agressiivsest kaitsest lähtuv. Pluss tegemist väga hea viskajaga samuti,» rääkis Rannula.

«Pärnu pakkumine oli parem ja polnudki muud mõelda,» põhjendas mullu Rakveres mänginud Leppik, miks ta Pärnu kasuks otsustas. «Rannula on peatreener ja tema käske ma kuulan, see on paigas. Pärnu on küll noor meeskond ning eeskujuks pean olema just endast noorematele meestele,» lisas ta.

Pärnu korvpalliklubi ridades jätkab ka Janis Vahter. «Janis on suvel kõvasti vaeva näinud ja kindlasti näeme tuleval hooajal paremat mängijat kui mullu,» ütles Rannula.

«Läbirääkimised käivad veel mitme loodetavalt põhituumiku mänrijaga eelkõige eesliinis, silmapiiril on ka paar välismaalast, kuid nimesid on veel vara välja öelda,» jätab Rannula hetkel lahtised otsad.

2002/2003 aastal liitus Leppik TÜ/Rock meeskonnaga, kus mees mängis järgmised 11 hooaega, ning 2013/2014 mängis ta Andres Sõbra käe all Rakveres.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles