Mourinho: Chelsea on pärast Luizi lahkumist tugevam

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho.
Jose Mourinho. Foto: SCANPIX

Chelsea jalgpalliklubi peatreeneri Jose Mourinho sõnul on Chelsea koosseis pärast David Luizi PSG jalgpalliklubisse siirdumist tugevam kui varem ning Cesc Fabregas liigutab jalgpalliklubi uues suunas.

«Eelmisel hooajal ei olnud ta meie jaoks esimene valik. Keskkaitsjana kindlasti mitte. Kogu hooaeg olid nendeks John Terry ja Gary Cahill,» ütles Mourinho. «Keskväljal oli ta füüsiline mängija ja andis meile palju olulist, eriti veel Meistrite liigas, kui Matic ei mänginud. Sellel hooajal aga Matic mängib Meistrite liigas ja seega ei kaota me füüsilisust,» lisas Chelsea peatreener.

Mourinho sõnul liigutab aga Fabregas Chelsea jalgpalliklubi teises suunas. «See on midagi, mida meie jalgpall vajab ja me tahame selles suunas liikuda,» nentis ta.

Mourinho jutu järgi oli Luiz professionaalne ja saavutas klubis palju olulist. «Igatseme teda kui head meest, kuid mänguliselt usume, et meie koosseis on tugevam, kui see varem oli,» lisas Chelsea peatreener.

Brasiilia koondislane David Luiz siirdus tänavusel suvel Chelseast PSG jalgpalliklubisse ligi 50 miljoni euro eest, mis ühtlasi teeb temast ka maailma kalleima kaitsemängija.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles