Zopp ja Ivanov olid Saaremaa Openil võidukad

Liis Velsker
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp
Jürgen Zopp Foto: Peeter Langovits

Tenniseturniiril Saaremaa Open jõudsid teise ringi lisaks Mikk Irdojale ka Jürgen Zopp ja Vladimir Ivanov, paraku ei pääsenud edasi Daniil Proskura ja Mait Künnap.

Mäletatavasti alistas Irdoja eile võitluslikus mängus Vladzimir Kruki (ATP 1054.) 6:3, 7:6.

Tänane päev algas maratonmänguga, kus Proskural jäi väga vähe puudu, et alistada maailma 584. number Sergei Krotjuk. Mängus, mida iseloomustasid pikad pallivahetused, oli Proskural otsustavas setis kasutada ka neli matšpalli, kuid pidi lõpuks kolme ja poole tunnise mängu järel tunnistama vastase 0:6, 6:3, 7:6(4) paremust.

Järgmisena käis väljakul Vladimir Ivanov, kes pidi omajagu vaeva nägema, et alistada valikturniiri läbinud Jannis Liniger tulemusega 6:2, 3:6, 6:3.

Ivanovi järgmise ringi vastane on aga koondisekaaslane ja turniiri kuues paigutus Jürgen Zopp, kellel ei olnud probleeme Micke Kontineni alistamisega 6:0, 6:2.

Hea päev ei olnud aga Eesti teisel reketil Künnapil, kes jõudis eelmine aasta Saaremaa Openi poolfinaali, kuid pidi täna alla vanduma Andrei Vasilevskile 6:7(5), 6:3, 4:6.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles