Eesti juunioride naiskond võitis kahel korral Soomet

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti ja Soome naisjuunioride kohtumine.
Eesti ja Soome naisjuunioride kohtumine. Foto: volley.ee

Möödunud nädala lõpus põhjanaabritega Kuortanes kolm sõprusmängu pidanud Eesti võrkpalli naisjuuniorid alustasid kaotusega, kuid mängisid tõusvas joones ja jõudsid nii laupäeval kui pühapäeval võiduni.

Laupäevane kohtumine kuulus Eesti neidudele tulemusega 3:2, otsustav geim ülinapilt 18:16. Pühapäevases mängus oli eestlaste üleolek juba ilmsem, kui soomlannad alistati napilt kaotatud avageimi järel 3:1, vahendas volley.ee.

Laupäevases mängus kogus 22 punkti (+9) Kristiine Miilen, Gertu Vider toetas naiskonda 12 (+12) silmaga. Pühapäevase kohtumise resultatiivsemad olid taas Miilen (21, +7) ja Vider (16, +13), Heleene Hollas kogus 14 (+8) punkti. Võidumängudes väljendus Eesti tüdrukute ülekaal nii vastuvõtul, blokis kui pallingul.

Eesti ja Soome naisjuuniorid jätkavad sõprusmänge sel nädalal, kui omavahel kohtutakse Tartus A.Le Coq spordihoones. Enne otsustavaid Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri mänge on Eesti neidudel kavas ka sõprusmängud Venemaa eakaaslastega.

Eesti ja Soome korraldavad tänavu neidude U-19 vanuseklassi Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri, mis kestab 16.-24. augustini. Tartus peetakse ühe alagrupi (Eesti, Serbia, Bulgaaria, Holland, Kreeka, Tšehhi) kohtumised ja kõik kohamängud kaheksa parima vahel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles