Formula Drifti profisõitja Ryan Tuerck võistleb Laitses

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ryan Tuercki Formula Drift võistlusauto.
Ryan Tuercki Formula Drift võistlusauto. Foto: Erakogu

Sellel nädalavahetusel Laitse Rallypargis drifti suursarja Drift Allstars GoPro Eesti etapil võistleb ka Ryan Tuerck, keda fännid tunnevad Formula Drift sarjast. Maailmatasemel sõitjat näeb tänavu Euroopas võistlemas ainult Eesti etapil.

Ameerika Ühendriikidest New Hampshire'ist pärit Ryan Tuerck on driftifännidele tuntud Formula Drifti sarja sõitjana, kus sõidavad maailma parimad driftijad. Konkrents on seal väga tihe, sest võistlemas on 56 tipp-driftijat. Pärast viiendat etappi hoiab Tuerck hooaja üldarvestuses 13. kohta ning kaks etappi on veel ees.

Driftifännid on teda Eestisse oodanud juba pikka aega, sest lisaks edukale driftimisele tegeleb mees ka oma saatesarjaga, mis valmib koostöös kaksikvennaga. Talle on lisaks personaalsetele kutsetele saadetud kutseid ka sotsiaalmeedia kaudu ning GoPro abiga lendabki Tuerck siia, et võistelda uuenenud Laitse Rallypargi rajal. Teadagi on Laitse rajal võistlejaile meeldiv hüpe, mis pälvis ka Tuercki tähelepanu.

Võistluste treeningud algavad neljapäeval, reedel toimuvad kvalifikatsioonisõidud ning laupäeval finaalsõidud.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles