Vips ja Talvar olid Lätis võidukad

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jüri Vips.
Jüri Vips. Foto: Erakogu

Augusti esimesel nädalavahetusel Ropažis peetud Läti ProKart-sarja viiendalt etapilt tõid kardisõitjad Jüri Vips ja Aavo talvar koju kaks võidukarikat.

Vips oli parim klassis Rotax Junior, Talvar klassis Rotax Max. Esikolmikusse jõudis veel Priit Sei, kes finišeeris kolmandana klassi Rotax Masters finaalsõidus.

Läti tavade kohaselt sõitsid Rotax Max ja Rotax Junior koos. Finaalsõidus haaras parimalt stardikohalt alustanud Aavo Talvar kohe juhtohjad ning kasvatas 18 ringiga oma edu ligi kaheksale sekundile. Jüri Vips oli Rotax Juniori eelfinaali küll teisena lõpetanud, kuid finaalis tegi temagi väga hea stardi ning asus kohe oma klassis liidriks. Ruudulipu langedes oli Jüri edu lähima konkurendi ees 6,2 sekundit. Ants Markus Karu, kes nädala eest Eesti meistrivõistlustel südika debüüdi tegi, pidi leppima seekord 13. kohaga.

Rotax Mastersis pidi Eesti meistrivõistluste liider Priit Sei seekord tunnistama kahe lätlase paremust ja lõpetas nii eelfinaali kui ka finaali kolmanda kohaga. Võitjaks tuli Uldis Timaks.

16. augustil sõidetakse Põltsamaal Eesti meistrivõistluste eelviimane, seitsmes etapp.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles