Henry: Müller on parem eeskuju kui Messi ja Ronaldo

Priscilla Õmblus
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jalgpallur Thierry Henry
Jalgpallur Thierry Henry Foto: Reuters / Scanpix

Endine Prantsusmaa jalgpallikoondislane Thierry Henry tunnistas, et tema meelest on tänavusel jalgpalli MMil säranud Thomas Müller parem eeskuju kui Lionel Messi või Cristiano Ronaldo.

«Kui minu poeg mängiks hetkel jalgpalli, siis ma ütleksin talle, et vaadaku Ribery’d ja Müllerit. See, mis Ronaldo ja Messi teevad…nemad on lihtsalt friigid. Ära ürita neid mehi jäljendada. Sa võid eeskuju võtta Ribery’st ja Müllerist,» rääkis Henry.

«Inimesed ei räägi sellest, mis Müller jalgpalli MMil tegi. Nad lihtsalt ei räägi sellest, kuigi peaksid seda tegema,» lisas ta. Henry sõnul mängib Müller jalgpalli õigel viisil: ta kaitseb, ründab ja valdab palli ning söödab palli siis, kui ta seda tegema peab.

«Ta ei tribla, kuid kui ta peab end teostama, siis ta seda ka teeb. Ta mängus seda, mida tegema peab,» kiitis Henry Müllerit.

Thierry Henry lõpetas Prantsusmaa koondisekarjääri aastal 2010.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles