Meelis Rooba asus Paide linnameeskonna peatreeneriks

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Meelis Rooba
Meelis Rooba Foto: Paide linnameeskond

Alates sellest nädalast asus kolmel viimasel hooajal Paide linnameeskonnas poolkaitsjana mänginud Meelis Rooba senise juhendaja Erki Kesküla asemel Paide linnameeskonna peatreeneriks.

Linnameeskonna mänedžeri Kaido Ivaski sõnul loodavad nii meeskond kui ka fännid, et Roobal õnnestub seni üpris kesiste tulemustega kulgenud hooaeg edukalt lõpetada ning säilitada Paide meeskonnale koht Eesti jalgpalli meistriliigas.

«On hea meel, et linnameeskonna peatreeneriks asub Järvamaalt pärit mees,» lausus Ivask, kelle sõnul on linnameeskonna jätkuvaks sooviks tuua Eesti tipptasemel jalgpalli ka Kesk-Eestisse ning pakkuda Järvamaalt pärit jalgpalluritele võimalust esindada koduvõistkonda Eesti meistriliigas.

 «Usun, et 50 korda rahvusvahelisel areenil Eesti koondist esindanud ning linnameeskonna hingeeluga viimasel kolmel aastal tihedalt kursis olnud Rooba suudab tuua linnameeskonnale uue hingamise,» lisas Ivask. «Samuti on hooaja teiseks pooleks meeskonda tulemas ka uusi mängijaid, kellest loodame abi ennekõike just mängu ründefaasi tugevdamisel.»

Meelis Rooba sõnul on hooaja teisel poolel linnameeskonna kindel eesmärk turniiritabelisse punkte saada ning meistriliigasse püsima jääda. «Paide linnameeskond on sel hooajal ka kaotatud mängudes tegelikult kohati väga head mängu näidanud, kuid ainult sellest ei piisa,» lausus Rooba. «Meil on punkte vaja.»

Suuri muudatusi meeskonna mängus Rooba esialgu ette ei näe. «Laupäevane mäng kodus Transi vastu annab hea võimaluse selge pilt meeskonnast ette saada, et siis edasi minna. Eks taktika valime olenevalt vastasest, kuid selge on see, et me ei ole sellise klassiga meeskond, kes võiks endale lasta kolm väravat lüüa, et siis vastastele neli vastu lüüa,» lisas Rooba.

Järgmine Paide linnameeskonna mäng toimub sel laupäeval kell 17.00 Paide linnastaadionil, kui linnameeskonna vastaseks on Narva Trans.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles