Vabaduse väljakul selguvad Eesti meistrid tänavakorvpallis

Kadi Parts
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavakorvpall.
Tänavakorvpall. Foto: Arvet Mägi

Sel reedel ja laupäeval toimuvad Vabaduse väljakul Sprite 3x3 tänavakorvpalli Eesti meistrivõistluste finaalid ning rahvusvaheline tänavakorvpalliturniir 3x3 Eurotour Tallinn Open 2014, millest võtavad osa 8 riigi parimad tänavakorvpallurid.

Eliit sarjas, kus Eesti meistrid selgusid viimasel Pärnu etapil, on Eesti parimatele tiimidele konkurentsi pakkumas 6 võistkonda Venemaalt, 2 Leedust, 1 Lätist, Soomest, Ukrainast, Rumeeniast ja Hispaaniast. Võistluste võitja saab lisaks 4000 USA dollari suurusele auhinnarahale pääsme FIBA maailmaturnee etapile Prahas.

Eesti meistrid selguvad kokku 11 võistlusklassis, noored ja MIX sari selgitavad poodiumikohad reedel, vanemad võistlussarjad laupäeval, kui võistluste vaheajal näeb ka kõrgetasemelist pealtpanekuvõistlust. Lisaks selguvad keskjoone viskel kaks mängijat, kes pääsevad Sprite kulul Londonisse NBA mängu vaatama.

Mängude algus on mõlemal päeval kella 11:00st, vaheajashow algus on kella 13:00st.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles